اگر علائم شما همچنان ادامه یابد یا این که علائم بازگردد، ممکن است نیاز به اندوسکوپی پیگیری با بیوپسیها داشتهباشید تا اطمینان حاصل شود که بهبودی رخ دادهاست. هرچند ممکن است کودکان نیز نیاز به پیگیری داشتهباشند بااینحال بزرگسالان معمولا نیاز بیشتری به پیگیری برای انجام آزمایشها دارند. بعضی از پزشکان توصیهمیکنند که بیوپسی مجدد را درصورتیکه در بزرگسالان تشخیص دادهاید، انجامدهید، زیرا بهبودی اغلب بسیار آهسته و نامشخص است.
زمانی که فرد باکتریهای سل را تنفس میکند، میتواند به سل فعال یا غیرفعال مبتلا شود.
بیماری سلیاک غیر واکنشی: حدود ۳۰ درصد افراد مبتلا به بیماری سلیاک ممکن است پاسخ مثبتی به رژیم غذایی بدون گلوتن داشته باشند. این وضعیت که به عنوان بیماری سلیاک غیر واکنشی شناخته شده است و اغلب به علت رژیم غذایی حاوی گلوتن ایجاد میشود. بنابراین مهم است که با متخصص تغذیه همکاری کنید.
علاوه بر غلات و حبوبات، پاستا و محصولات پختهشده مانند نان، کیک، بیسکوییت و سایر مواد غذایی بستهبندیشده که ممکن است حاوی گلوتن باشند، عبارتند از:
● برخی از افرادی که به مایکوباکتریوم توبرکلوزیس مبتلا میشوند - باکتری عامل سل - علائم خاصی را تجربه نمیکنند.
بیماری ریوی مزمن، یکی دیگر از عوامل خطرساز قابل توجه است. بیماری سیلیکوز خطر را حدوداً ۳۰ برابر میکند.
ناشناس گفت: ۱۴۰۲/۱۱/۱۷ در ۲:۰۷ ب٫ظ خیلی کمکم کرد هم از لحاظ مصرف غذایی هم از لحاظ روحی که میتونم کنترلش کنم و خطر خاصی برای فرزندم نداره
منبع: برترین ها برچسبها: بیماری خود ایمنی بیماری لوپوس لوپوس آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
● افرادی که سیستم ایمنی بدنشان به خوبی کار میکند ممکن است علائم سل را تجربه نکنند، حتی اگر به این باکتری مبتلا شده باشند.
در صورت مشاهده این علائم به مدت چند روز، برای تشخیص به موقع بیماری سل حتماً به پزشک مراجعه کنید.
به صورت کلی علائم گوارشی سلیاک در کودکان بیشتر از بزرگسالان دیده میشود. بزرگسالان همچنین ممکن است: نفخ و گاز روده
چنگیز وثوقی بازیگر نقش وردان در سریال امام علی در کنار همسران جوانش + عکس و بیوگرافی
در نظر داشتهباشید اگر قبل از اینکه برای بیماری سلیاک آزمایشدهید، میزان گلوتنی را که میخورید متوقف کنید یا بیماری سل ارزنی حتی آن را کاهش دهید، ممکن است نتایج آزمایش را تغییر دهید.
درمان سل از آنتیبیوتیکها برای از بین بردن باکتریها استفاده میکند. درمان مؤثر سل مشکل است که به دلیل ساختار غیرمعمول و ترکیب شیمیایی دیواره سلولی میکوباکتریومی میباشد. دیواره سلولی داروها را بیرون نگه میدارد و باعث میشود که بسیاری از آنتیبیوتیکها بیاثر شوند.[۷۲] دو آنتیبیوتیکی که بیشترین استفاده را دارند ایزونیازید و ریفامپیسین هستند و درمان میتواند ماهها ادامه یابد.[۴۲] در درمان سل نهفته معمولاً تنها از یک آنتیبیوتیک استفاده میشود.[۷۳] بیماری سل فعال به منظور کاهش خطر ایجاد مقاومت در برابر آنتیبیوتیک در باکتری با ترکیبی از چند آنتیبیوتیک بهتر درمان میشود.